12 квітня
5 клас
Тема: свята в Україні
Опрацюйте відео-урок
Дайте відповіді на питання:
1. Які є зимові свята?
a). New Year
b). Mother's day
c). Easter
d). Christmas
2. Що приносить Дід Мороз дітям під ялинку?
a). flowers
b). presents
c). box
d). cars
3. What is your favourite holiday?
a). holidays
b). birthday
c). Easter
d). weekend
4. Що готує твоя мама на твій день народження?
a). fruits
b). candles
c). cake
d). sofa
5. What have you on your birthday?
a). flowers
b). books
c). presents
d). window
6. Які ти знаєш весняні свята?
a). Easter
b). Mother's Day
c). May Day
d). New Year
7). When we celebrate Easter?
a). Septemder
b). April
c). June
d). October
8). Куди йдуть люди на Великдень?
a). in the theatre
b). in the park
c). on the farm
d). to the church
9. What we paint and colour at Easter?
a). flowers
b). pictures
c). eggs
d). paska
10. Що є символом Великодня?
a). candle
b). paska
c). Easter eggs
d). Easter candy
11. Як називається жіноче свято?
a). Easter
b). New Year
c). Mother's Day
d). Christmas
6 клас
Тема: робота з граматичним матеріалом
Запишіть нову граматику , складіть по одному реченню з кожним словом
- above – над, вище
- across from – навпроти, через дорогу від
- around – навколо, навкруги
- at – у, в, на, при
- behind – позаду, за
- below – під, нижче
- between – між
- by, beside, near – при, поряд,
Прочитайте текст з перекладом, складіть план та 5 питань до тексту.
9 клас
Тема: Кардіфф. Манчестер.
Знайдіть інформацію в інтернеті про ці міста (цікаві факти на англійській мові) 5-6 речень.
10 клас
Тема: спортивні ігри
Запишіть нову лексику
| На вихід у спортивній формі. | On the road, in PT formation. |
| Переодягніться в спортивну форму. | Change into your PT gear. |
| Підемо на спортивну риболовлю. | We should go out sport fishing. |
| Або краще спортивну сторінку? | Or maybe the sports page? |
| мені потрібен спортивний ліф. | I'll need a sports bra. |
| Так, хто хоче спортивну секц... | Okay, who wants the sports sec... |
| Я поза грою... поки що. | I'm out... for now. |
| Спортивний ліфчик. | Sport bra. |
| Це не спортивне телешоу твого татуся. | This ain't your daddy's sports show. |
| А як же гра в ігри разом? | |
| Це не гра! | This is no game! |
| Що це за гра? | What is that? |
| Спортивний вигляд... - Порядний... | Sporty, handsome... |
| Я в грі. | I play a con. |
| Для Вас це поки гра. - Гра? | |
| Якщо на тобі не спортивна куртка... | Unless you're wearing a varsity jacket |
| Ти, звичайно, спортивний, але ... | I mean, you're in shape and all but... |
| Які ігри? | What game? |
| Так, вони від спортивних занять. | Yeah, those are from sports. |
| Навіщо вся ця гра? | What's this game all about? |










